Kuntosalipalvelut

Kuntosaliharjoittelulla on terveydellesi suuri merkitys! Harjoittelulla on tutkimusten mukaan tehokas, ennaltaehkäisevä vaikutus sydän- ja verisuonitautien sekä tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien syntyyn ja se on korvaamaton apu erilaisten vammojen kuntoutuksessa. Haluatko hoikentua ja kiinteytyä, hankkia lihaksiisi erottuvuutta, kestävyyttä, voimaa tai lisää lihasmassaa?

Asiantunteva asiakaspalvelu - Oikein suunnitellulla ja toteutetulla kuntosaliharjoittelulla pääset tavoitteisiisi tehokkaasti ja turvallisesti. Teemme sinulle henkilökohtaisen kunto-ohjelman asetettujen tavoitteiden mukaan, neuvomalla ja ohjaamalla käytännössä kuntosalilla.

Yksilöllinen harjoitteluohjelma sisältää laiteopastuksen ja käytännön harjoittelun. Harjoitteluohjelma voi olla kiinteyttävä tai lihasmassaa, -kestävyyttä tai perusvoimaa kehittävä tai muuta harjoittelua tukeva ohjelma.

Personal training

Oletko kiinnostunut Personal Training -palveluista?

  • Tarvitsetko motivaattoria saamaan itsesi liikkeelle?
  • Onko kuntokeskusympäristö outo paikka sinulle?
  • Tarvitsetko opastusta oikeanlaisissa suoritustekniikoissa?
  • Haluatko monipuolisen ja juuri sinulle tehdyn lihaskunto-, ja/tai kestävyyskunto-ohjelman?
  • Onko sinulla tavoitteita, joihin et ole vielä päässyt?
  • Etsitkö henkilöä, joka auttaisi sinua elämäntapamuutoksessa?
  • Tarvitsetko omanlaisesi, juuri sinulle sopivan harjoitteluohjelman esim. liikuntarajoitteisuutesi tai sairautesi takia?

 

Ali - personal training

Kuntokeskus Kuntokuume tarjoaa ilmaisen opastuksen salin laitteisiin salikortin ostaneille. Samalla voimme käydä läpi terveys-ja kuntoilutavoitteesi. Opastuksen tarkoituksena on kartoittaa alkutilannettasi lyhyesti.

Käytössäsi on kuntosali- ja ryhmäliikuntaohjaajat sekä personal trainer.