Kuntosalipalvelut

Kuntosaliharjoittelulla on terveydellesi suuri merkitys! Harjoittelulla on tutkimusten mukaan tehokas, ennaltaehkäisevä vaikutus sydän- ja verisuonitautien sekä tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien syntyyn ja se on korvaamaton apu erilaisten vammojen kuntoutuksessa. Haluatko hoikentua ja kiinteytyä, hankkia lihaksiisi erottuvuutta, kestävyyttä, voimaa tai lisää lihasmassaa? Kaikki on mahdollista, valinta on sinun.

Asiantunteva asiakaspalvelu - Oikein suunnitellulla ja toteutetulla kuntosaliharjoittelulla pääset tavoitteisiisi tehokkaasti ja turvallisesti. Hyvinvointivalmentajat opastavat ja laativat sinulle henkilökohtaisen kunto-ohjelman asetettujen tavoitteiden mukaan, neuvomalla ja ohjaamalla käytännössä kuntosalilla ja pyrkimällä yleensäkin vastaamaan asiakasta askarruttaviin kysymyksiin. Hyvinvointivalmentajat ovat ammattitaitoisia alan ammattilaisia. He opastavat kädestä pitäen vasta-alkajia alkuun esim. kuntosalilaiteopastuksella, laatimalla yksilöllisen harjoitteluohjelman tai vaikkapa yksilöllisen liikunta- ja hyvinvointiohjelman (sis.myös aerobisen harjoittelun ruokavalioineen).

Yksilöllinen harjoitteluohjelma sisältää asiakkaan alkuhaastattelun, teoriaosuuden, laiteopastuksen ja käytännön harjoittelun. Harjoitteluohjelma voi olla kiinteyttävä tai lihasmassaa, -kestävyyttä tai perusvoimaa kehittävä tai muuta harjoittelua tukeva ohjelma.

Kuntotestaus
Asiakkaalle voidaan tehdä kuntotestit sisältäen esim.  lihaskuntotestit ja kehonkoostusmittauksen. Asiakkaan halutessa kuntotestauksen pohjalta laaditaan yksilöllinen harjoitteluohjelma kunnon kohottamiseksi.

Kuntosalilla tapahtuvan harjoittelun voi toteuttaa käytössä olevilla kuntosalilaitteilla, vapailla painoilla sekä aerobisen harjoittelun laitteilla. Kuntosalilaitteilla voit kohdentaa harjoituksen tietylle lihasryhmälle esim. kuntoutusmielessä tai treenata vapailla painoilla lisäten hermojärjestelmän aktiviteettia, jolloin harjoittelu aktivoi myös muita lihasryhmiä - yksilölliset tavoitteet huomioiden!

Hyvinvointivalmentajat opastavat asiakasta laitteiden käyttöön ja niiden "säätämisessä", jotta asiakas voi harjoitella turvallisesti ja asianmukaisesti. Opastus ja ohjaus totetutetaan yksilöllisten tarpeiden pohjalta.

Ryhmämuotoinen kuntosaliharjoittelu tai circuit training-tyyppinen harjoittelu on myös mahdollista. Asiakkaat saavat näin myös vinkkejä oman harjoittelun liikepankkiin-käydään siis läpi päälihasryhmät ja niihin sopivat harjoitteet. Suosittelemme kuitenkin asiakkaillemme yksilöllisen harjoitteluohjelman laadintaa ja ohjausta, jolloin tilanteesi kartoitetaan yksilöllisesti ja saavutat nopeammin tuloksia ja/tai kuntoutumisesi edistyy sinulle laaditun fysioterapeuttisen suunnitelman mukaisesti!