Hyvinvointivalmentaja Marjo

 

Hei! Olen Marjo Liukkonen liikuntaneuvoja, kuntosaliohjaaja/-kouluttaja sekä FISAF-Personal Trainer.

Olen työskennellyt ryhmäliikunnan ohjaajana noin 20v. Olen toiminut myös liikunnan ja terveystiedon lehtorina. Liikunta olikin pitkään päätyöni, noin 15v. Päivitän jatkuvasti liikuntaosaamistani erilaisilla kursseilla ja koulutuksilla pysyäkseni ajan hermoilla. Koulutus-/kurssitodistuksia onkin kertynyt runsaasti vuosien varrella. Tässä muutamia: Kuntosaliohjaus-/kouluttaja, kuntonyrkkeily, Pro Fitness Aerobic, gymstick-lisenssi, spinningohjaus, liikuttajakouluttaja, vesijumppaohjaus, Bailamama, M.A.X.-training ym. ym.

Viimeisimmät työpaikat: Osko, Oriveden naisvoimistelijat, Sydänyhdistys, Hengitysyhdistys, Eräjärven Urheilijat, Eräjärven kehittämisyhdistys ja Oriveden kaupunki.

Pohjanmaalla asuessani olin liikunnan ja terveystiedon lehtori, ryhmäliikunnan ohjaaja, liikuntakerhojen ohjaaja, kuntosali- ja terveysliikunnan kouluttaja ja kuntosaliohjaaja.

Toiminnallisen harjoittelun ohjaaja

Olen Kati Ruokola, toiminnallisen harjoittelun ohjaaja (Spartan Gear), kuntosalivalmentaja sekä kohta Personal Trainer (Trainer4You).

Olen valmistunut luokanopettajaksi Tampereen yliopistosta 2005 erikoistumisaineena liikunta. Työskentelen siis päivät lasten kanssa. Onkin mukavaa vaihtelua ohjata iltaisin aikuisia, vastapainoa omalle työlle.

Kuntokuumeella pidän kahvakuulatreenejä, joissa tehdään paljon myös oman kehon painolla. Mottona on, että hommaa ei tehdä hampaat irvessä, mutta hiki tulee ja tekniikasta ei tingitä. Huumorilla ja ilon kautta., liikunnasta on tarkoitus nauttia!

Teen myös kuntosaliohjauksia ja -valmennuksia sekä erilaisia Personal Trainer-valmennuksia.

 Ryhmäliikunnanohjaaja

Hei, olen Eveliina Vahdersalo, ryhmäliikunnan ohjaaja Kangasalta.

Aloitin tanssinopettajana reilut 11v sitten, lajeina show- ja streetdance kaikenikäisille. Nämä lajit ovat edelleen lähimpänä sydäntäni.

Erilaisia ryhmäliikuntatunteja (lihaskuntotunteja, tanssillisia tunteja sekä rauhallisempia venyttely-/rentoutustunteja) olen ohjannut vuodesta 2010. Ryhmäliikunnanohjaajaksi kouluttauduin 2013.

Vedän Kuntokuumeella tällä hetkellä vauhdikasta Latin Dancea, missä  tanssitaan uusimpien hittien ja parhaiden klassikoiden tahtiin meneviä sarjoja. Tällä tunnilla ei hiota tekniikoita, vaan nautitaan musiikista ja annetan fiiliksen viedä mukanaan.

Toisena tuntina tällä hetkellä ohjaan Step-lihaskuntoa, vauhdikasta askellusta laudan kanssa, ja väliin treenataan vaihtelevasti eri lihasryhmiä. Tältäkään tunnilta ei vauhtia puutu, hikitakuu!