Hyvinvointivalmentaja Marjo

 Hei! Olen Marjo Liukkonen liikuntaneuvoja, kuntosaliohjaaja/-kouluttaja sekä FISAF-Personal Trainer.

Olen työskennellyt ryhmäliikunnan ohjaajana noin 20v. Olen toiminut myös liikunnan ja terveystiedon lehtorina. Liikunta olikin pitkään päätyöni, noin 15v. Päivitän jatkuvasti liikuntaosaamistani erilaisilla kursseilla ja koulutuksilla pysyäkseni ajan hermoilla. Koulutus-/kurssitodistuksia onkin kertynyt runsaasti vuosien varrella.

Tässä muutamia: Kuntosaliohjaus-/kouluttaja, kuntonyrkkeily, Pro Fitness Aerobic, gymstick-lisenssi, spinningohjaus, liikuttajakouluttaja, vesijumppaohjaus, Bailamama, M.A.X.-training ym.

Ryhmäliikunnanohjaaja Eveliina

Toistaiseksi olen äitiyslomalla!

Hei, olen Eveliina Vahdersalo, ryhmäliikunnan ohjaaja Kangasalta.

Aloitin tanssinopettajana reilut 11v sitten, lajeina show- ja streetdance kaikenikäisille. Nämä lajit ovat edelleen lähimpänä sydäntäni.

Erilaisia ryhmäliikuntatunteja (lihaskuntotunteja, tanssillisia tunteja sekä rauhallisempia venyttely-/rentoutustunteja) olen ohjannut vuodesta 2010. Ryhmäliikunnanohjaajaksi kouluttauduin 2013.

Vedän Kuntokuumeella tällä hetkellä vauhdikasta Latin Dancea, missä  tanssitaan uusimpien hittien ja parhaiden klassikoiden tahtiin meneviä sarjoja. Tällä tunnilla ei hiota tekniikoita, vaan nautitaan musiikista ja annetan fiiliksen viedä mukanaan.

Toisena tuntina tällä hetkellä ohjaan Step-lihaskuntoa, vauhdikasta askellusta laudan kanssa, ja väliin treenataan vaihtelevasti eri lihasryhmiä. Tältäkään tunnilta ei vauhtia puutu, hikitakuu!

Ryhmäliikunnanohjaaja, liikuntaneuvoja Iris

Moikka, olen Iris Sundelin, liikuntaneuvoja ja Personal Trainer Tampereelta.

Valmistuin liikuntaneuvojaksi ja Personal traineriksi keväällä 2017 Pajulahden Urheiluopistosta. Liikunta-alalla olen työskennellyt jo opiskeluaikoinani tiivisti kaiken ikäisten parissa. Lisäksi olen kouluttautunut uinnin parissa, kuntokamppailuissa sekä ilmajoogassa ja äitiysliikunnassa.

Kuntokuumeella ohjaan tällä hetkellä VRP (Vatsa – Rentoutus – Pakara) –tuntia sekä kahvakuulaa ja muita hikitreenejä. Myös erilaisia workshopeja tai rentoutus- ja huoltavia tunteja saattaa olla minun ohjaamanani.

Ryhmäliikuntaohjaaja Sanna

Moi, olen Sanna Pohjosmäki 43v. Olen työskennellyt Kangasalla parisen kymmentä vuotta liikuntahallilla, sitä myötä liikunta tullut isoksi osaksi arkea. Toiminnallinen harjoittelu, kuntosali ja kahvakuula jäänyt omiin suosikkeihin. Pidän Kuntokuumeella maanantaisin toiminnallisen kiertoharjoittelu treenin. Todella monipuolinen treeni harjoittaa sekä sykettä että lihaskuntoa. Tiistaisin on kahvakuulatreenit.

Tervetuloa tutustumaan ja ihastumaan!