Kuntokeskus kuntokuume

Henkilökunta

Hyvinvointivalmentaja Marjo

Hei! Olen Marjo Liukkonen liikuntaneuvoja, kuntosaliohjaaja/-kouluttaja sekä FISAF-Personal Trainer.

Olen työskennellyt ryhmäliikunnan ohjaajana noin 20v. Olen toiminut myös liikunnan ja terveystiedon lehtorina. Liikunta olikin pitkään päätyöni, noin 15v. Päivitän jatkuvasti liikuntaosaamistani erilaisilla kursseilla ja koulutuksilla pysyäkseni ajan hermoilla. Koulutus-/kurssitodistuksia onkin kertynyt runsaasti vuosien varrella.

Tässä muutamia: Kuntosaliohjaus-/kouluttaja, kuntonyrkkeily, Pro Fitness Aerobic, gymstick-lisenssi, spinningohjaus, liikuttajakouluttaja, vesijumppaohjaus, Bailamama, M.A.X.-training ym.

Liikuntaneuvojaopiskelija Inka

Inka opiskelee Kuortaneen Urheiluopistossa liikuntaneuvojaksi. Hän on reipas, iloinen, taitava ja ammattitaitoinen ohjaaja. Inka ohjaa meillä perjantaisin Kahvakuula/HIIT tunteja, joten tervetuloa mukaan!

Kuntosaliohjaaja Ali

Myös hintelästä kehosta, väsyneestä mielestä ja saamattomuuden tunteesta voi päästä eroon, ja alkaa kehittämään niin kehollisesti kuin ennen kaikkea mielellisesti pirteämpää olemusta. Näin minäkin tein, monen vuoden ”pitäisi pitäisi” jahkailun jälkeen. Elämäntapamuutokset on ihmisen mielestä kiinni. Haluankin nyt jakaa tietotaitoani ja auttaa omalla kokemuksellani muita jotka haluavat hyvinvointia elämäänsä. Tule rohkeasti keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista kanssani, olen avoin ja kiinnostunut etsimään ratkaisuja erinäisiin tilanteisiin, treeneihin, ruokailuihin ja arjen rytmitykseen yms. Se draivi minkä urheileminen antaa, alkaa kuitenkin ennen kaikkea omasta mielestä. Terveisin Ali

Work

Ota yhteyttä!

avoinna

24/7/365

Koulutie 15, Orivesi

Asiakaspalvelu on paikalla
ma-to klo 15-17.

Muina aikoina ole yhteydessä
soittamalla p. 044 262 5646 

Aloita treenit tänään!